Translate

tisdag 11 december 2012

Lite vilsen

" if you don't know where you're going, you'll end up somewhere else"

Hittade det här citatet och kände mig så otroligt träffad i mitt liv. Jag har länge känt en känsla av oro, att inte veta vart jag är på väg eller vad jag vill uppnå med mitt liv. Jag känner var dag starkare och starkare att jag måste göra en ändring i mitt liv om jag ska känna 100% harmoni. Jag känner mig nöjd och tacksam för mycket i mitt liv men inte alltid med mina val att inte ta
Tillvara på möjligheterna att göra nått för andra, att hjälpa till i denna orättvisa värld. Dels för att det kan ibland kännas hopplöst för det är så mycket och man kan lätt känna sig liten på denna stora planet. Men mest, inser jag nu, för att jag inte har ett bestämt slutligt mål. Vart vill jag egentligen att mitt liv ska leda mig? Den största faktorn i livet till förändring är en själv. Jag ska sätta mig ner och tänka igenom vad jag ska uppnå och hur min väg dit möjligen kan se ut!

Nu till träningen, bokade upp mig på Spinning men det blev inställt så jag gick självklart till gymmet och körde i de 45 min som passet skulle varat. Nästa dag blev det 60min Zumba, och igår fick jag till de 45 min Spinning som jag missa sist.

1300+ 45 min gym+ 60min Zumba+ 45min Spinning = 1450Kr!! Snart halvvägs!! Yay