Translate

lördag 11 augusti 2012

Solen skiner!

Vädret är helt underbart och jag passar på att motionera i solen utomhus idag. Fick med mig syrran på ett pass utomhuszumba på morgonen och sen simmade vi i poolen en sådär 40min!! Ligger nu och glassar lite i solen och kan glatt lägga till ytterligare träning motsvarande 100kr till min insamling. Är nu uppe i 410kr! :) fortsätt stödja, donera och följa mig för det här är bara början ;)

fredag 10 augusti 2012

Vattengympa

Igår var jag så trött att jag kunde ha somnat ståendes tror jag. Tack och lov att det var fredag. Men har man lovat att engagera sig så har man och jag tvingade iväg mig på ett pass. Som tur var hade jag bokat upp mig på Vattengympa som är betydligt skonsammare mot mina leder som klagade lite smått igår. Det gick bra och jag kan stolt lägga till ytterligare 50 kr till min träningsuträkning. 260 + 50 = 310 kr! Jag har en del kvar att göra men sakta men säkert är ju mottot trots allt! Underbart väder idag, så nu kör vi promenad och utomhus Zumba!

torsdag 9 augusti 2012

fler msk att tacka! :)

Tusen tack till:

1. min kära kollega och vän Tina som har skänkt 500kr!! och inte nog med det så har hon även gjort en egen utmaning att fortsätta skänka 100 kr för varje kilo som hon lyckas gå ner i vikt! Wow jag är imponerad! Hade aldrig räknat med att det skulle bli en sådan effekt. Kanske lyckas jag övertala henne att göra en egen insamling till valfri organisation ;)

2, tack till mina kära grannar Lotta och Tony, (200kr!!! woooow)  som får mig att känna mig extra glad då de skänker min kropps hälsa en liten extra tanke oxå :) Det är en lyx att ha folk omkring sig som bryr sig och som stödjer det man tror på, jag uppskattar er och detta mer än ni anar.

3. slutligen tack till min underbara mamma som jag älskar mer än allt annat på jorden. Du är mitt allt, min styrka när jag är svag, min klapp på axeln när jag är ledsen, mina motivationsord när jag känner mig vilsen och min oändliga kärlek i allt jag gör. Utan dig hade jag inte varit den jag är. TACK för att du än en gång stödjer ett av mina galna projekt och för att du har lärt mig att drömmar är till för att förverkliga.

onsdag 8 augusti 2012

Oj att man själv kan må så bra av att hjälpa andra

Jag gick med i den här insamlingen med tanken att jag ska hjälpa andra, träna och motivera mig själv var jag ju ändå tvungen att göra så varför inte slå två flugor i en smäll. Sällan hade jag trott att jag skulle må så himla bra av det, att mina nära och kära skulle skriva så fina ord till mig och att på kvällen skulle somna med ett leende på läpparna. Tänk att lilla jag har kunnat göra en skillnad, tänk att mitt lilla projekt har uppmärksammats av en massa folk. Fick läsa en fin artikel om min insamling på Svalorna Latinamerikas hemsida, det gjorde mig så glad att jag inte kunde somna på kvällen. Jag visste att det var allvar det som jag gick med på, men samtidigt så är det ju så enkelt att alla kan göra det. Passa på att uppfylla er dröm samtidigt som du gör gott i världen, varför inte vandra den där leden som du alltid drömt om eller varför inte utmana dig själv att göra något du är rädd för för varje 300 kr som doneras, bara din fantasi sätter gränser. Bara du själv bestämmer vad du kan göra för att göra världen en liten bättre plats att leva på. Jag har bestämt mig att jag vill arbeta med utvecklingsprojekt i framtiden, för den här känslan som jag har fått på bara dessa få dagar som insamlingen har ägt rum på, den känslan skulle jag gott kunna leva på i resten av mitt liv. Man behöver visst inte vara mångmiljonär (men bra att ha givmilda vänner hehe) eller vara en superatlet (för min del handlar det om vanlig träning) eller vänta tills det rätta tillfället kommer ( nej det finns inget sen, det finns bara här och nu) Utan det räcker med att vara den du är och som jag tro på att det visst finns en chans att göra världen lite bättre för åtminstonde en liten person någonstans i denna värld.

http://www.svalorna.se/index.php?q=node/1971

Full aktivitet!

Idag har det varit full aktivitet både när det gäller insamlingen (tack till min vän David) och vad gäller min träning! Har hunnit med både Zumba fitness och en härlig kvällspromenad. Vad gäller morgonpromenaden så får jag hoppa över att registrera den för glömde stänga av runkeeper när jag hoppade in i bilen och körde hem, vilket resulterade i lång promenad på väldigt snabb medelhastighet :) den promenaden bjuder jag på idag!! Tack alla fina för ert stöd! Godnatt från sjukt trött skye och ännu tröttare hund. Dagens 100kr motion tillsammans med
De 160 vi hade blir nu 260kr!!! Woohoo

tisdag 7 augusti 2012

Tack för ännu ett fantastiskt bidrag!

Idag blev det en härlig promenad tillsammans med Capitan och min bror, den blev på 5km = 50 kr. Tillsammans med de 110 kr så är jag nu uppe i 160kr! woohoo imorgon är det dags för en timme Zumba!

Tusen tack till min vän Diana som skänkte 200 kr till min insamling till Svalorna Latinamerika, det betyder otroligt mycket för mig men framför allt kommer det att göra en stor skillnad för många människor i stort behov av hjälp. <3 Gracias!!! 

WOOOHOOO det är så här det ska se ut!! Waaaauuuuu Tjoohoo!!

måndag 6 augusti 2012

Uträkningen

Idag var första dagen och det har gått riktigt bra! Jag har hunnit med två promenader och ett spinningpass! Antingen så kommer jag komma ikapp de 500kr ganska snabbt (trist) eller så donerar lite mer så jag verkligen har en utmaning framför mig (yay mkt roligare) nu är jag helt slut dock! Imorgon blir det paus för träning men ej för promenad! ;) åh tog en bild på min födelsedagspresent av min underbara mamma som jag älskar så mycket! Klart man blir motiverad av dessa snygga dojjor!! En väl behövd present i förskott :) tack!

Idag har jag motionerat ihop 110kr!

söndag 5 augusti 2012

Idag börjar det!

Nu är semestern officiellt slut! Är uppe med tuppen för att hinna gå en lång promenad med vovven mellan provtagning och nya jobbet som jag börjar idag! Är sjukt motiverad inför det här! Jobbar lång dag så blir inget pass idag men definitivt några promenader! Nytt jobb, nya vanor och kanske en helt ny Skye! :)

"Även en liten stjärna lyser i mörkret"

Nu satte min älskade bror ribban ganska högt med sina 500 kr, vilket jag självklart är överglad åt, MEN varje krona räknas så det spelar ingen roll hur mycket ni donerar utan att ni tar steget och ger det ni själva anser att ni kan eller vill. Det går lika bra med 10 kr, 128,50 eller 10.000kr. :) Så vad väntar ni på!!!
Donera!