Translate

fredag 17 augusti 2012

Födelsedag!

Idag fyllde jag år och jag har haft en riktigt bra kväll med mina kära vänner! Vi har ätit, dansat och umgåtts. :)
Vilken toppenkväll plus att jag även har fått in lite pengar till min insamling som jag önskade mig i present! Igår var jag på Spinning 40 min och lägger till det i min uträkning :) nu kör vi ännu en bra vecka till!! ;) godnatt folk och hoppas att min önskning går i uppfyllelse! 540 + 40 = 580kr!!!!

onsdag 15 augusti 2012

Motivation?

Idag känns motivationen lite halvseg, kanske för att jag är lite trött och hellre hade sovit än gått upp tidigt för att promenera eller för att det ibland känns svårt att hinna med alla måsten när man jobbar heltid. Igår var det underbart väder och jag struntade i gymmet och hoppade i utomhuspoolen och simmade istället :) bästa valet! Vattnet var så skönt och det är jobbigare att simma än det ser ut. Har struntat i att räkna promenaderna med hunden för det var lite för lätt, på så sätt blir det verkligen träning på gymmet som ska räknas in. Träningen är jag nöjd med men nu måste jag ta tag i dieten lite mer så jag kan sätta in mina första 200kr till insamlingen. Motivation hoppas jag hittar dig under min morgonpromenad! :)
510 + 30 (simning 30min) = 540kr!

måndag 13 augusti 2012

Fullt ös på en måndag

Igår var det full fart hela dagen! Morgonpromenad, jobb till sent, Spinning och senare kvällspromenad. Avslutade kvällen med att se ett jättebra program på tv:n om barnen som levde på ett motell utanför disneyworld. Sjukt bra och otroligt gripande. Känner mer och mer att jag vill hjälpa just de utsatta barnen i världen som kämpar sig fram i livet. Känns bra att jag börjar hitta riktning i mitt liv äntligen! När jag ändå är så motiverad att uppfylla mina mål i livet så har ja bokat in mig i en kurs i att skriva och illustrera barnböcker :) nu räcker det med att sitta och dagdrömma hela dagarna och inte ta tag i det jag verkligen vill göra, lära mig eller uppleva. Spännande!!

Gårdagens Spinning var 40min. 470 + 40 = 510kr!!!! Woohoo vi kämpar på!

söndag 12 augusti 2012

Första veckan klar!

Idag är det söndag och den här dagen avslutar första veckan av min insamling. Det har gått så mycket bättre än jag någonsin hade kunnat drömma om. Tänk att jag har så många omkring mig som tror på mig och som vill engagera sig och hjälpa till! Idag, en vecka senare har min insamling uppnått otroliga 2.200kr!! WOW helt otroligt!
Tack till min vän Gustavo som donerade 200 kr idag. :) Jag är stolt över mina fina vänner som oxå väljer att ta ställning och som bidrar till en lite bättre värld.
Idag blev det några promenader med hunden, räknar dock bara in morgonpromenaden i uträkningen så att det blir en bra nivå. Jag är mer motiverad än när jag började, vilket jag inte trodde var möjlïgt.
410 kr + 60 = 470kr!!! :)

Imorgon är det Måndag och det är bara att tuta och köra! Ny vecka och nya krafttag! Låt det bli en minst lika bra vecka som den som har varit. =)

Här kommer en liten video om vackra Peru som är ett av länderna som organisationen Svalorna Latinamerika engagerar sig i.