Translate

lördag 4 augusti 2012

Första vägningen ....

Ok nu börjar man med den mindre roliga biten! Första vägningen haha sommaren har inte varit snäll mot mig, har gått upp nästan två kg! Brukar det inte vara tvärtom? Jaja skitsamma! Nästa bild jag sätter upp ska visa minst ett kg mindre och min plånbok 200kr fattigare :)

Första donationen!

Idag har min bror donerat 500kr!! Det betyder ca 10 pass på mitt gym eller ca 50 km promenad eller joggning! Wow nu börjar det kännas verkligt, men jag är sjukt peppad! På måndag sätter jag igång! :) nu kommer jag definitivt att bli motiverad att gå med den här lille frallan!

Utmaningen tar form..

"Idag är första dagen på resten av ditt liv"
Idag när jag satt på facebook som vanligt, så fick jag syn på en sida där en kille samlade in pengar till Läkare utan gränser genom att utmana sig själv att springa en km för varje kr som skänktes. Jag fullkomligt älskade idén och tänkte att något sådant skulle passa mig bra, men även viktigt att lägga ribban på en nivå som passar mig och som är möjligt.

https://www.betternow.se/skyes-insamling-fr-svalorna-latinamerika

Min utmaning blir istället att jag springer eller går 1 km för varje 10 kr som skänks, tränar 10 min på gymmet/pass eller simmar 10min. Eftersom jag aldrig vet hur jag ska må eller om min kropp får för sig att det ska bli lite inflammationer så måste det vara något som jag kan göra även när jag inte mår på topp, därav simning och promenad med vovven. Det viktigaste är att man gör något! Precis som med tanken att kunna slå två flugor i en smäll och även bidra till att göra det lite bättre för någon annan. Valet att stödja Svalorna Latinamerika kändes ganska naturlig för mig.
www.svalorna.se för mer info!
Detta är något som jag har bestämt mig för att jag vill arbeta mer med i framtiden och jag ser detta som ett bra första steg i den riktningen.

På måndag sätter jag igång, då tar min semester slut och då kan jag lika bra komma igång med nya hälsosamma rutiner.
Förutom motionen som jag ska få så ska jag även sköta min diet och lyckas gå ner mina sista 5 kg. För varje kg som jag går ner så donerar jag själv 200 kr, slutligen 1000 kr sammanlagt.
Jag hoppas och tror verkligen att detta ska lyckas.
Alla peppande kommentarer och donationer är vaaaarmt välkomna!
Nu kör vi!